'The Basics Plus' template


Het onderstaande template wordt veel gebruikt bij het versturen van partnermailings.

Variabel in te vullen zijn:
1) header afbeelding,
2) bodyteksten,
3) tekst in button,
4) kleur van button,
5) footer-afbeelding
+
6) 1-3 extra artikelen met afbeelding en tekst

De prijs voor het maken van een partnermail in deze template is € 150,-.

 U ontvangt deze partnermail omdat u heeft aangegeven informatie van partners te willen ontvangen. Online bekijken, klik hier.

Geberit ProApp
Geberit ProApp - Jouw assistent op zakformaat

De ProApp van Geberit is dé ideale App voor installateurs en monteurs. Het werken met Geberit producten wordt hiermee nóg makkelijker! Via de App kan op elke locatie informatie opgevraagd worden over alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen, die in de afgelopen 50(!) jaar door Geberit zijn ontwikkeld. De Geberit ProApp bevat naast deze handige productherkenningstool ook de online catalogus, montagefilms en een barcode scanner. Download deze applicatie voor IOS en Android gratis via www.geberit.nl/proapp.

Meer over de Geberit Pro App »


 
-
 

 

Nieuwe urinoirtool

De ProApp is uitgebreid met alle informatie over Geberit urinoirsturingen. Zowel technische informatie, montagefilms als een overzicht van alle (reserve-) onderdelen zijn in de App eenvoudig terug te vinden.
Meer informatie »
 
 
-
 

 

WIN een smartphone case

Goed gereedschap verdient goede bescherming. Ontvang een super sterke smartphone case! Het enige dat daarvoor nodig is, is het downloaden van de ProApp en het beantwoorden van drie vragen op de site
Meer informatie »
 
Een beetje installateur installeert nu de Geberit ProApp. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android) en maak kennis met deze handige tool.
www.geberit.nl/proapp

Geberit

Deze e-mail is gestuurd naar [email]. Wilt u zich geen informatie meer ontvangen van TITEL, klik dan hier.


Powered by Admitter