Test Perceptive1

Factuurverwerking bij Siemens

Ontdek hoe Siemens haar factuurverwerking heeft geregeld. Lees de klantencase!

De case: Siemens

Actief in meer dan 180 landen, meerdere talen en valuta in gebruik; bestaande OCR-oplossing vereiste handmatige controle van alle factuurinformatie; vaststellen van leveranciers: inkomende facturen moeten eerst gesorteerd worden op basis van 90 verschillende bedrijfscodes.

Siemens heeft de crediteurenadministratieprocessen in één van haar Europese shared services centers geautomatiseerd en geharmoniseerd met Perceptive Intelligent Capture. Hiermee heeft Siemens de productiviteit verbeterd binnen haar crediteuren administratie en tevens de efficiënte en beheersbaarheid op lange termijn gewaarborgd.

Lees deze klantencase en ontdek waarom Siemens koos voor deze technologie, hoe het project is verlopen en welke resultaten zij hebben behaald.

 

Download de klantencase

Vul hieronder uw gegevens in. Na het verzenden van het formulier komt u op de pagina waar u de klantencase (PDF) kunt downloaden.

Uw gegevens wordt vertrouwelijk behandeld. Lees meer in onze privacyverklaring.

Klik hier voor specifieke informatie over een van onze Perceptive Software oplossingen. Bezoek voor algemene informatie onze website.