Partnermail.nl


U bent hier waarschijnlijk binnengekomen via www.partnermail.nl. Dit emaildomein wordt door Admitter gebruikt voor het versturen van partnermails naar mensen die via een van de bij ons aangesloten merken hebben aangegeven informatie van partners te willen ontvangen.

Hier vindt u een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen wat betreft onze dienstverlening:

Vraag: Waarom ontvang ik emails van ….@partnermail.nl?
Antwoord: Admitter is de uitvoerder in het verzenden van partnermail, niet de bron. U heeft zich waarschijnlijk online of op een andere wijze aangemeld bij een van de bij ons aangesloten merken en daar heeft u toestemming gegeven aan de uitgever om u af en toe informatie van partners te mogen sturen.

Vraag: Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Antwoord: Niets. Uw gegevens worden onder geen beding aan derden verstrekt. Admitter gebruikt de gegevens voor het verzenden van de emails, enkel als partner en ‘uitvoerende verzender’ van de uitgever.

Vraag: Ik wil geen emails meer ontvangen, hoe kan ik uitgeschreven worden?
Antwoord: Onderin de email die u ontvangt / partnermail staat een link naar een uitschrijfpagina, waar u kunt aangeven dat u geen informatie meer van partners wilt ontvangen. Als u dat doet, zult u in de toekomst geen partnermails meer ontvangen.

Vraag: Wie is Admitter?
Antwoord: Admitter is een onafhankelijke email marketing partij, die samenwerkt met gerenommeerde uitgevers en websites. Admitter is aangesloten bij DDMA, de Dutch Dialogue Marketing Association, dat een keurmerk levert voor professionele email marketing. Vanzelfsprekend hanteren wij (net als de andere DDMA-nl leden) het uitgangspunt dat e-mail alleen wordt verzonden als de ontvanger permissie heeft gegeven gemaild te worden.

Vragen of opmerkingen Als u naar aanleiding van het bovenstaande vragen heeft over onze werkwijze, of andere vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen naar contact@admitter.nl.