Over Admitter

Admitter is een ambitieus en enthousiast email marketing bureau gespecialiseerd in het creëren van zakelijke doelgroepen via opt-in email adressen.

Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van een groot aantal mediamerken die allen één overeenkomst hebben; stuk voor stuk zijn het gerenommeerde zakelijke- en vakinhoudelijke titels. Juist door deze focus heeft Admitter zich in korte tijd weten te ontwikkelen tot dé specialist en marktleider op het gebied van B2B email marketing.

Wij verzorgen dan ook alleen zakelijke email campagnes richting een breed scala van zakelijke doelgroepen. Via diverse selectiemethoden kunnen de doelgroepen verfijnd worden om onze klanten nog dichter bij de doelgroep te brengen. Met hierbij tal van mogelijkheden voor geavanceerde dialoog marketing strategieën.

Admitter bestaat uit een team van professionals die jarenlange ervaring hebben op het terrein van online publishing, -sales en -marketing bij diverse uitgeverijen. Wij werken pragmatisch, gedreven en op een no-nonsense wijze. Wij geven advies op maat en begeleiden onze klanten op actieve wijze op weg naar de beste resultaten.

Uiteraard helpen wij u graag bij het realiseren van uw online marketing- of online direct marketing doelstellingen. Met uw aanstaande klanten hebben wij in ieder geval al contact.

Admitter is gevestigd in Leiden aan de Langebrug 10A. Wij zijn te bereiken:

op telefoonnnummer 071 – 711 46 46
of natuurlijk via email hallo@admitter.nl

Komt u met de auto naar Admitter? Parkeer deze dan op het Rapenburg t.h.v. nummer 20.