Op zoek naar nieuwe klanten en omzet?

Wil je in contact komen met bedrijven maar is LinkedIn te duur en zijn Facebook of Instagram te veel gericht op consumenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij ons kun je zakelijke doelgroepen kopen en dat in 2 smaken: branche of regio.
Nu tijdelijk al vanaf € 170!

Gericht adverteren in bepaalde branches?

Via onze webshop kun je direct een campagne boeken gericht op één of meerdere branches. Heb je specifieke(re) wensen, neem dan contact met ons op. Hier zie je 3 voorbeelden van in totaal 17 branches, die we apart kunnen benaderen.

De emailadressen die wij voor partnermails naar de verschillende branches gebruiken zijn die van beslissers binnen bedrijven: eigenaren, directie en management van bedrijven in Nederland. 

Gericht adverteren in de regio?

Via onze webshop kun je direct een campagne boeken gericht op ondernemers in één of meerdere regio’s. Heb je specifieke(re) wensen, neem dan contact met ons op. Hier zie je 3 voorbeelden van in totaal 48 regio’s waar we ondernemers kunnen benaderen.

De emailadressen die wij voor partnermails naar de regio’s gebruiken zijn die van ondernemers (eigenaren, directie en DGA) van bedrijven tot 50 werknemers in Nederland. 

Wat hebben we van je nodig?

We doen niet ingewikkeld als dat niet nodig is. Als je een campagne koopt via onze webshop dan is een “Standaard ontwerp” – hieronder zie je 3 voorbeelden – t.w.v. 100 euro gratis inbegrepen. We hebben dan een logo (of andere afbeelding) nodig, een stuk tekst met de boodschap die je wilt communiceren, en een url naar je landingspagina of website. Wij bouwen dan een mooie email voor je die we naar de geselecteerde adressen verzenden. Hieronder 3 voorbeelden van het standaard ontwerp:

Jaguar i-PACE

PostNL – Black Friday

Geberit -ProApp

Is het standaard ontwerp te beperkend voor je? Dan kunnen wij ook een uitgebreider ontwerp voor je bouwen. Dit is vaak een samenspel om te komen tot een mooie uiting. Wij maken dan op basis van aangeleverde afbeeldingen en teksten een goed werkende responsive mailing. Je kunt dit aangeven bij de branche of regio die je wilt gebruiken voor je campagne. We nemen dan contact met je op voor de verdere afhandeling en het bespreken van je wensen.

Heb je zelf een goede (responsive) HTML email template liggen? Helemaal super, dan kunnen we die ook gebruiken! Je krijgt in het bestelproces vanzelf te horen hoe je je eigen HTML kunt uploaden.

Heb je vragen over de het aanleveren van het materiaal? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 071-711 4646 of per email: hallo (@) admitter.nl. We staan je graag te woord!

Vraag een voorbeeld aan!

Iemand kan soms echt zijn best doen om uit te leggen wat je bedoelt en hoe iets eruit ziet maar laat het zien en je snapt het meteen! Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden van verstuurde partnermails genomen ter illustratie. Vul de gegevens in en je krijgt een voorbeeld toegestuurd. En vanzelfsprekend misbruiken we je e-mailadres en gegevens niet.

Dit is de email op een iPhone X.

Audi e-tron campagne

Dit is een afbeelding van een campagne die we voor Audi hebben uitgevoerd voor hun e-tron modellen. Het voorbeeld hiernaast is een voorbeeld van hoe de email eruit zag op een mobiele telefoon. In dit geval meer specifiek een iPhone X.

In dit geval is de email responsive ontworpen en verstuurd, dit betekent zoveel als dat email schaalt en van vorm kan veranderen op basis van de grootte van het scherm waarop de email getoond wordt. In dit geval wordt de afbeelding smaller gemaakt en de tekst passend op het scherm getoond.

De campagne is verstuurd in januari 2019.

Ik wil dit voorbeeld van Audi in mijn inbox!
* hiermee geef je toestemming voor het toesturen van dit voorbeeld en informatie over email marketing
[gravityform id=12 title=false description=false ajax=true]