Persbericht

mybusinessmediaLeiden, 7 mei 2012 – Admitter, B2B e-mailmarketingspecialist, heeft een samenwerking gesloten met MYbusinessmedia, een van de vier grootste Nederlandse crossmediale uitgeverijen van vakbladen. Admitter vertegenwoordigt MYbusinessmedia per direct exclusief bij de exploitatie van de opt-in e-mailadressen en de fulfilment van email marketingcampagnes.

De samenwerking biedt strategische voordelen voor beide partijen. De opt-in e-mailadressen van MYbusinessmedia worden voortaan exclusief ingezet voor campagnes die zich met relevante aanbiedingen richten op zakelijke markten. Admitter vergroot dankzij de samenwerking het bereik binnen een aantal specialistische doelgroepen die MYbusinessmedia bedient met de magazines en websites.

MYbusinessmedia geeft maar liefst 32 marktleidende vakbladen uit en exploiteert daarnaast 37 websites. De uitgever kent een online bereik van 2,8 miljoen pageviews per maand en telt 450 duizend unieke bezoekers.

De overeenkomst met MYbusinessmedia vormt een aanvulling op de 28 zakelijke uitgevers in Nederland die Admitter al vertegenwoordigt. Dankzij de gedetailleerde en specialistische kennis over diverse zakelijke doelgroepen brengt Admitter bedrijven via gerichte e-mailcampagnes in contact met beslissers en professionals in diverse bedrijfstakken. Alle ontvangers hebben middels opt-in toestemming gegeven voor het ontvangen van relevante vakinformatie van partners. “Met de toevoeging van de merken van MYbusinessmedia versterken we onze positie in de breedte, maar vooral ook in de diepte. Met name op het gebied van Fashion, Engineering en Trading heeft MYbusinessmedia een sterke positie en kunnen wij nu meer bieden”, aldus Fred Driessen, directeur Admitter.

Pascal van Sluijs, directeur MYbusinessmedia: “In de samenwerking met Admitter zien wij als B2B-uitgever een toegevoegde waarde. We gaan een dialoog aan met onze klanten.  Admitter heeft dezelfde werkwijze en daarnaast een groot netwerk aan mediabureaus en zakelijke adverteerders. Dit netwerk is voor MYbusinessmedia een goede aanvulling op onze eigen salesinspanningen: verticale/ branche specifieke adverteerdersgroep vanuit onze verticale/ community merken.”

Driessen: “We zijn bijzonder blij dat MYbusinessmedia voor Admitter heeft gekozen om de belangen op het gebied van e-mailmarketing te mogen vertegenwoordigen. We constateren een sterke vraag naar focus en specialisme op het gebied van B2B e-mailmarketing. Door de samenwerking met MYbusinessmedia kunnen we onze huidige klanten en ook nieuwe klanten meer bieden om aan de groeiende vraag naar gerichte zakelijke e-mailcampagnes te voldoen.”

 

Over Admitter
Admitter is een gespecialiseerd B2B email marketing bureau. Admitter vertegenwoordigt alleen zakelijke- en vakinhoudelijke informatiebronnen en verzorgt reclame campagnes via opt-in email adressen gericht op zakelijke doelgroepen voor de top 500 bedrijven in Nederland. Door de samenwerking met MYbusinessmedia per 1 mei 2012 groeit het aantal merken dat Admitter vertegenwoordigt naar 110 zakelijke titels.

Over MYbusinessmedia
MYbusinessmedia is een crossmediale uitgeverij met een sterke focus op online toepassingen, tijdschriften, cursussen en evenementen. De producten zijn gericht op ondernemers en professionals die continu actuele vakinformatie nodig hebben.

 

Voor meer informatie:

Gijs Roeloffzen
Pride PR
gijs@pridepr.nl
+31 (0)71 568 00 28

Fred Driessen
Admitter
contact@admitter.nl
+31 (0)71 711 46 46

Pascal van Sluijs
Mybusinessmedia
P.Sluijs@mybusinessmedia.nl
+31 (0)570 504 300