Voorbeeld partnermail Lexus

Iemand kan soms echt zijn best doen om uit te leggen wat je bedoeld en hoe iets eruit ziet. Maar laat het zien en je snapt het meteen? Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden gemaakt van partnermails. Vul de gegevens in en je krijgt een voorbeeld toegestuurd. En vanzelfsprekend misbruiken we je e-mailadres en gegevens niet.

Dit is de email op een iPhone X.

Lexus | ES campagne

Dit is een afbeelding van een campagne die we voor Lexus hebben uitgevoerd voor hun ES modellen. Het voorbeeld hiernaast is een voorbeeld van hoe de email eruit zag op een mobiele telefoon. In dit geval meer specifiek een iPhone X.

In dit geval is de email responsive ontworpen en verstuurd, dit betekent zoveel als dat email schaalt en van vorm kan veranderen op basis van de grootte van het scherm waarop de email getoond wordt. In dit geval wordt de afbeelding smaller gemaakt en de tekst passend op het scherm getoond.

De campagne is verstuurd in januari 2019.

Ik wil dit voorbeeld van Lexus in mijn inbox!
* hiermee geef je toestemming voor het toesturen van dit voorbeeld en informatie over email marketing
[gravityform id=10 title=false description=false ajax=true]

De email op een desktop

Dit een voorbeeld van hoe de email eruit zag op een desktop pc (Windows 10) met daarop Outlook 2010. Bij iedere campagne controleren wij of de email er goed uitziet op de meest belangrijke emailclients en emailsoftware. In totaal testen we dit op meer dan 40 verschillende combinaties.

Zo ziet de email er uit op een deskop pc met Windows 10 en Outlook 2010.