Voorbeeld Audi e-tron

Iemand kan soms echt zijn best doen om uit te leggen wat je bedoeld en hoe iets eruit ziet. Maar laat het zien en je snapt het meteen! Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden van verstuurde partnermails genomen ter illustratie. Vul de gegevens in en je krijgt een voorbeeld toegestuurd. En vanzelfsprekend misbruiken we je e-mailadres en gegevens niet.

Dit is de email op een iPhone X.

Audi e-tron campagne

Dit is een afbeelding van een campagne die we voor Audi hebben uitgevoerd voor hun e-tron modellen. Het voorbeeld hiernaast is een voorbeeld van hoe de email eruit zag op een mobiele telefoon. In dit geval meer specifiek een iPhone X.

In dit geval is de email responsive ontworpen en verstuurd, dit betekent zoveel als dat email schaalt en van vorm kan veranderen op basis van de grootte van het scherm waarop de email getoond wordt. In dit geval wordt de afbeelding smaller gemaakt en de tekst passend op het scherm getoond.

De campagne is verstuurd in januari 2019.

Ik wil dit voorbeeld van Audi in mijn inbox!
* hiermee geef je toestemming voor het toesturen van dit voorbeeld en informatie over email marketing
[gravityform id=12 title=false description=false ajax=true]

Animatie in grote header

Dit is een de afbeelding die gebruikt is in deze campagne. Het is een mooi voorbeeld hoe je animaties kan gebruiken in een afbeelding, de animatie is zit ook in een loop (herhaling zodat de animatie steeds weer afspeelt). Niet alle emailprogramma’s ondersteunen deze ‘animated gifs’. Als alternatief wordt er dan het eerste frame (afbeelding in de video) getoond die niet beweegt.

Dit wordt een ‘animated gif’ genoemd.