Selectiemogelijkheden

Admitter heeft de toegang tot een groot aantal zakelijke emailbestanden van verschillende zakelijke doelgroepen. Deze bestanden bevatten tevens veel additionele gegevens, die gebruikt kunnen worden om selecties te maken om tot de relevante doelgroep te komen.

Hier de mogelijkheden die gebruikt kunnen worden om adressen te selecteren, het is ook mogelijk combinaties van de verschillende selectiemogelijkheden te gebruiken:

  • Functie en functiegroep. Een aantal voorbeelden van functies zijn; ‘algemeen directeur’, ‘it manager’ en ‘inkoopmedewerker’. Functiegroepen zijn bijvoorbeeld: ‘sales’, ‘directie’ en ‘finance’. Een functiegroep is veelal een samenstelling van een aantal functies.
  • Bedrijfsgrootte. Het is mogelijk om bepaalde bedrijfsgroottes te selecteren of uit te sluiten. De indeling van de verschillende bedrijfsgroottes is als volgt: 1 werknemer (zzp), 2 t/m 4 werknemers, 5 t/m 9 werknemers, 10 t/m 19 werknemers, 20 t/m 49 werknemers, 50 t/m 99 werknemers, 100 t/m 199 werknemers, 200 t/m 499 werknemers, 500 t/m 749 werknemers, 750 t/m 999 werknemers en 1000 + werknemers.
  • Branche. Als brancheindeling houden we de BIK-codering aan, wat vaak gebruikt wordt bij het indelen van bedrijven in branchecategorieen. Hier een link naar een overzicht van alle BIK-codes (Excel-bestand).
  • Geografie. Het is mogelijk om op provincie, gemeente, plaats en postcode (4 cijferig) te selecteren. Hierbij kan je denken aan ‘de Randstad’, maar ook een postcoderange (van 1100 t/m 1999).

Dit zijn de meest gebruikte selectiecriteria. Daarnaast is er per doelgroep soms nog additionele informatie beschikbaar om op te selecteren.

Als u wilt weten meer informatie hierover wilt, neem dan contact met ons op.