Hoe lang gaan mensen gemiddeld op zomervakantie?

Volgens onderzoek gaan mensen gemiddeld 3x per jaar op vakantie en gemiddeld 14,1 dagen op zomervakantie. Ofwel het antwoord is: “Meer dan 14 dagen!”. 

Eigenlijk zegt dit onderzoek dat men zowel vaker als ook langer op vakantie gaat. En de zomervakantie is vaak de langste vakantie van het jaar, maar doorgaans niet meer dan 3 weken.

Bron: Metronieuws en CBS

Zomeractie (geldt voor alle campagnes van 1 juli t/m 31 augustus)

We hebben een interessante zomeractie voor alle campagnes die starten na 1 juli en eindigen voor 31 augustus. Na het verzenden van de eerste mail sturen wij een tweede mail naar iedereen die de eerste mail niet heeft geopend en dat doen we drie weken later. 

De spelregels:

 • 1e flight verstuurd tussen 1 juli en 31 augustus.
 • Reminder 3 weken na verzending 1e mail
 • Reminder naar iedereen die 1e mail niet heeft geopend
 • Reminder is gratis.

Op deze manier zal de mail (vrijwel) altijd ontvangen worden als iemand weer gewoon aan het werk is en is de zomer ‘business as usual’. 

Contact

Wil je meer weten over deze actie? Of simpelweg benieuwd naar hoeveel adressen we van een bepaalde doelgroep kunnen bereiken? We maken graag een vrijblijvende offerte met of zonder zomeractie. Bel ons op 071 – 711 46 46 of stuur een email naar hallo@admitter.nl.

Voorbeeld Partnermail ‘Audi’

Iemand kan soms echt zijn best doen om uit te leggen wat je bedoeld en hoe iets eruit ziet. Maar beter is het te laten zien en je snapt het meteen! Daarom hebben hieronder een voorbeeld gemaakt van partnermail. Vul de gegevens in en je krijgt een voorbeeld toegestuurd. En vanzelfsprekend gebruiken we je e-mailadres en gegevens alleen voor het toesturen van deze voorbeelden.

Als je hieronder jouw emailadres invult dan sturen we je een voorbeeld toe van een partnermail. De email komt in je inbox binnen onder de naam van ‘Admitter Voorbeeld’.

  * Wij gebruiken dit emailadres alleen om het voorbeeld heen te sturen.

  HTML/Ontwerp laten maken door Admitter

  Wij kunnen ook een template voor je bouwen. Dit is vaak een samenspel om te komen tot een mooie uiting. Wij maken dan op basis van aangeleverde afbeeldingen en teksten een goed werkende responsive template. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

  ‘The Basics’ template

  Prijs: € 100,-

  Deze (responsive) template is geoptimaliseerd voor verschillende uitingen en wordt altijd en overal goed weergegeven. Het bevat altijd een beeld(header), een body-tekst met titel en een aanpasbare button. Het template kan aangepast worden aan de gewenste huisstijl qua lettertypes en opmaak.

  In deze template zijn de volgende zaken aan te passen:

  1) header afbeelding, 
  2) bodyteksten, 
  3) tekst in button, 
  4) kleur van button, 
  5) footer-afbeelding.

  ‘The Basics Plus’ template

  Prijs: € 150,-

  Deze (responsive) template is gebaseerd op ‘The Basics’ alleen kan uitgebreid worden met 1 tot 3 extra elementen. Hierdoor kunnen er meerdere elementen opgenomen worden in dit template. De template kan aangepast worden aan de gewenste huisstijl qua lettertypes en opmaak.

  Custom template

  Prijs: € 350,-

  In dit scenario bouwen een responsive template helemaal op volgens de wensen van de klant. We maken eerst een opzet in Photoshop waarna we deze omzetten tot html. De template werkt goed in alle belangrijke emailclients en is daarna voor meerdere mailings te gebruiken door middel van een aantal simpele aanpassingen.

  Voorbeelden van campagnes

  Hieronder staan een aantal willekeurige voorbeelden van campagnes die wij verzorgd hebben. Op onze campagne pagina kun je meer voorbeelden vinden gericht op verschillende doelgroepen. Je kunt het daar eenvoudig bekijken en meerdere voorbeelden en adverteerders naast elkaar zien.