Executive Finance

Executive Finance

U heeft behoefte aan inspiratie, visie en opinie in finance, strategie en management. Hét antwoord is het platform. Een platform voor de financial executive in de boardroom.
Credit Expo

Credit Expo

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.
cm:

cm:

cm: is de website voor de financieel professional met ambitie. cm: maakt altijd een vertaalslag van need-to-know informatie naar een breder business perspectief. Met nieuws, wet- en regelgeving met een vertaling naar de praktijk, vakartikelen, blogs en vacatures. cm:...
SalarisNet

SalarisNet

SalarisNet is een nieuw multimediaal platform voor de salarisprofessional met ambitie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie.
am:

am:

am: is het interactieve platform voor professionals in de financiële dienstverlening. De informatiebron die hem dagelijks via mobiel en desktop scherp houdt met nieuws en vakkennis. De inspirator die ontwikkelingen voor hem duidt en verschillende opinies naast elkaar...