In de vandaag (8 april 2016) verschenen 2016 editie van Emerce 100 is Admitter voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot beste email marketing bureau van Nederland.

Emerce 100 2016 - Beste Email Marketing bureauFred Driessen, CEO van Admitter: “De hoogste score die we in 2015 als enigen scoorden heeft voor een kwaliteitsimpuls in de industrie gezorgd getuige het feit dat we dit jaar niet de enigen zijn met de hoogste score. Ik ben enthousiast over die positieve ontwikkeling maar bovenal ben ik heel blij én hartstikke trots dat we opnieuw tot beste bureau verkozen zijn. Dit is niet alleen onze prestatie maar ook die van onze klanten en partners want het is een goede samenwerking die bepalend is voor resultaat en waardering.


Wat is de Emerce 100

Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, magazine voor online business, media & marketing. Emerce 100 publiceert hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk. Lees het volledige artikel op Emerce100.