Voor het vierde jaar op rij zijn we met 5 sterren – op een gedeelde eerste plek – verkozen tot ‘Beste e-mail marketingbureau’ in de Emerce 100 verkiezing van de beste e-business bedrijven in Nederland. In 2015 wisten we als nieuwkomer de hoogste score te realiseren in de categorie van ‘E-mail marketingbureaus’ en daarmee de nummer 1 positie. Een positie die we in 2016, 2017 én 2018 wisten te evenaren.

Lees het volledige artikel op Emerce.nl

Emerce100 – 2018

 

“….  voor 5 sterren. Admitter wordt gezien als het meest flexibel, … “

 

De Emerce 100 is een imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 50.000 lezers van Emerce. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, hebben we ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 632, opnieuw een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Een van de oorzaken is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Hierdoor zijn sommige categorieën aangepast. Evenals voorgaande edities bestaat het onderzoek uit een viertal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture.

 

Emerce 100 – 2017

Voor het derde jaar op rij zijn we verkozen tot ‘Beste e-mail marketingbureaus’ in de Emerce 100 verkiezing van de beste e-business bedrijven in Nederland. In 2015 waren we nieuwkomer in de lijst van ‘E-mail marketingbureaus’, in 2016 wederom verkozen en in 2017 mogen we weer strijken met de eer.

Lees het volledige artikel op Emerce.nl

Artikel op Emerce.nl

“Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, hebben we ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 560, opnieuw een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Een van de oorzaken is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Hierdoor zijn sommige categorieën aangepast. Evenals voorgaande edities bestaat het onderzoek uit een viertal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising en Software.”

Emerce 100 – 2016

In de vandaag (8 april 2016) verschenen 2016 editie van Emerce 100 is Admitter voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot beste email marketing bureau van Nederland.

Emerce 100 2016 - Beste Email Marketing bureauFred Driessen, CEO van Admitter: “De hoogste score die we in 2015 als enigen scoorden heeft voor een kwaliteitsimpuls in de industrie gezorgd getuige het feit dat we dit jaar niet de enigen zijn met de hoogste score. Ik ben enthousiast over die positieve ontwikkeling maar bovenal ben ik heel blij én hartstikke trots dat we opnieuw tot beste bureau verkozen zijn. Dit is niet alleen onze prestatie maar ook die van onze klanten en partners want het is een goede samenwerking die bepalend is voor resultaat en waardering.


Wat is de Emerce 100

Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, magazine voor online business, media & marketing. Emerce 100 publiceert hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk. Lees het volledige artikel op Emerce100.

Emerce 100 – 2015

In de Emerce 100 van 2015 is Admitter uitgeroepen tot beste email marketing bureau van Nederland.
Lees het volledige artikel op Emerce100.

Wat is de Emerce 100

Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, magazine voor online business, media & marketing. Emerce 100 publiceert hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.