Emailadressen in de Verhuur branche

Verhuur
23.000 emailadressen

De branche Verhuur wordt in grote mate vertegenwoordigd door bedrijven, die zich met de aan – en verkoop van woningen en vastgoed bezig houden. Daarnaast worden onder verhuur ook leasebedrijven en verhuurbedrijven gerekend.

Trefwoorden/segmenten zijn:
vastgoed, makelaar, lease, woningbouw

  In totaal hebben we 23.000 ‘Verhuur’-emailadressen waar we een emailcampagne naar kunnen versturen. Van deze adressen weten we vaak meer dan alleen het emailadres. Bijvoorbeeld welke functie iemand heeft en of men een beslisser is.

84% van de ‘Verhuur’- adressen zijn beslissers binnen hun bedrijf of organisatie.

Als we naar alle adressen kijken dan zien we in het algemeen dat we meer mannen dan vrouwen tegenkomen in de databases. Voor ‘Verhuur’-adressen geldt dat 76% van de adressen man is, en 24% vrouw is.

    Andere branches:

   – Agrarisch
   – Dienstverlening
   – Financiele Dienstverlening
   – Zakelijke Dienstverlening
   – Industrie
   – ICT & Telecom
   – Bouw
   – Transport
   – Groothandel
   – Retail

   Overzicht alle branches

 
 
Bedrijfsgrootte

Een belangrijk aspect aan het targetten van bedrijven is de bedrijfsgrootte. Als je kijkt naar de grootte van de bedrijven in de branche ‘Verhuur’ dan is 40% werkzaam bij ‘kleinere MKB bedrijven’ (dit zijn bedrijven met 1 t/m 9 werknemers). Voor alle adressen (in onze databases) zien we dat dit 37% is.

40% binnen de ‘Verhuur’ is werkzaam bij bedrijven met 1 t/m 9 werknemers.

Als je kijkt naar de individuele bedrijfsklassen, dan zie je dat in absolute aantallen ‘2 t/m 4 werknemers’ de winnaar is, gevolgd door ‘5 t/m 9 werknemers’. Relatief weinig mensen zijn daarentegen werkzaam in de klasse ‘meer dan 750 werknemers’.

  Bedrijfsgrootte Verhuur
 
Provincies in Nederland

Per provincie verschilt het nogal eens welke branches goed vertegenwoordigd zijn en welke minder. Als je kijkt naar ‘Verhuur’ dan zie je dat de meeste adressen afkomstig zijn uit Zuid Holland (21%), Noord Holland (20%), en Noord Brabant (14%).

De provincies, waar je ‘Verhuur’ relatief meer tegen komt zijn Utrecht, Flevoland en Gelderland. Provincies, waar je ‘Verhuur’ relatief minder tegen komt zijn Friesland, Zeeland en Groningen.

In totaal zijn 56% van de adressen in de ‘Verhuur’ afkomstig uit de Randstad (alle adressen: 54%), versus 44% uit provincies buiten de randstad (alle adressen: 46%).

  Provincies Verhuur
 
Gemeentes in Nederland

De provincies geven al een goede indicatie van de lokatie van de adressen, we kunnen ook nog iets ‘dieper’ kijken, naar bijv. plaats, postcode of gemeente. De Top 3 van Gemeentes voor de branche ‘Verhuur’ is Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Verder is het bijvoorbeeld opvallend om te zien dat Hilversum in totaal 8 plaatsen stijgt en in deze Top 20 op plaats 15 staat (in vergelijking tot plaats 23 bij alle adressen). En dat Groningen in deze Top 20 uiteindelijk 8 plaatsen daalt naar plek nummer 16.

  Gemeentes Verhuur
 
Type emailadres en emaildomeinen
Emaildomeinen Verhuur border=0
Op basis van een emaildomein (vb. xxxx@admitter.nl) kun je al enige zaken afleiden. Een belangrijke indicatie voor een goed zakelijk bestand is het aandeel van de emailadressen dat afkomstig is van een zakelijk domein (dus bijv. geen hotmail.com, gmail.com, xs4all.nl). In alle branches zien we dat dit minimaal 2/3 van het totaal aantal adressen is, oplopend tot meer dan 90% binnen bepaalde branches. In ‘Verhuur’ zien we dat 74% van alle adressen afkomstig zijn van een zakelijk domein.

Van de ‘Verhuur’-adressen zien we dat 74% van alle adressen afkomstig zijn van een zakelijk domein.

Van alle ‘Verhuur’-adressen is 15% een info@ emailadres.

Een veel gehoord argument is dat mensen liever niet wil versturen naar info@ adressen. Dit omdat dit ‘ongelezen’ emailboxen zouden zijn. Het aantal info@ emailadressen is gemiddeld minder dan 9% van een bestand. Maar bepaalde branches hebben soms logischerwijs meer info@ adressen. Deels omdat er vaak een groot deel van de adressen ‘kleinere bedrijven zijn’ en deels omdat de werkzaamheden vaak niet persé achter een pc plaatsvinden, en dat dus ‘het klantcontact’ wordt gedaan door meerdere personen via een algemeen emailadres (bijv. info@). Voorbeelden zijn Retail (kleine winkels), Horeca (cafe/restaurants), Bouw (klusbedrijven/zzp-ers) en Automotive (garagebedrijven).

 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het versturen van een partnermail?

Alle hierboven genoemde aspecten kunnen meegenomen in het selecteren van de b2b doelgroep, die u wilt bereiken. Hier kunt u zie hoe het werkt, voorbeelden van campagnes bekijken of zien welke bestanden wij gebruiken voor de selectie van de emailadressen. U kunt met een partnermail heel gericht uw boodschap communiceren naar uw b2b doelgroep, zonder onnodig of ongewenst bereik.

Geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via hallo@admitter.nl of via 071-7114646.

 
Andere branches

  
In vrijwel alle branches hebben we beschikbare emailadressen. In de ene branche beschikken we over meer emailadressen dan de andere. Hieronder vind je een overzicht van een aantal veelgevraagde branches.

 
agrarisch automotive bouw dienstverlening
ernergie financiele dienstverlening food groothandel
horeca ict en telecom industrie onderwijs
overheid productie retail transport
verhuur delfstoffen zakelijke dienstverlening zorg