Ontwerp door Admitter

Wij kunnen ook een template voor je bouwen. Dit is vaak een samenspel om te komen tot een mooie uiting. Wij maken dan op basis van aangeleverde afbeeldingen en teksten een goed werkende responsive template. Jullie brengen de kennis over jullie klanten en werkwijze in en wij gebruiken goed werkende emailtechnieken om dit op een goede manier te vertalen in een succesvolle emailuiting. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden. 

Basics

De Basics template is geschikt voor de meeste partnermails, met name als er 1 belangrijke boodschap te communiceren is. Het voordeel is de eenvoud en het gemak en snelheid waar alles mee is aan te passen.

100

Basics Plus

De Basics Plus template is gebaseerd op de Basics template maar is eenvoudig uit te breiden met 1 tot 3 extra (content) items. Als je meerdere producten of diensten wilt tonen kun je hiermee goed uit de voeten.

200150

Custom Template

In dit scenario bouwen een responsive template helemaal volgens jouw wensen. We maken eerst een opzet in Photoshop welke we later omzetten in html. 

350

‘The Basics’ template

Prijs: € 100,-

Deze (responsive) template is geoptimaliseerd voor verschillende uitingen en wordt altijd en overal goed weergegeven. Het bevat altijd een beeld(header), een body-tekst met titel en een aanpasbare button. Het template kan aangepast worden aan de gewenste huisstijl qua lettertypes en opmaak.

In deze template zijn de volgende zaken aan te passen:

1) header afbeelding, 
2) bodyteksten, 
3) tekst in button, 
4) kleur van button, 
5) footer-afbeelding.

‘The Basics Plus’ template

Prijs: € 150,-

Deze (responsive) template is gebaseerd op ‘The Basics’ alleen kan uitgebreid worden met 1 tot 3 extra elementen. Hierdoor kunnen er meerdere elementen opgenomen worden in dit template. De template kan aangepast worden aan de gewenste huisstijl qua lettertypes en opmaak.

Custom template

Prijs: € 350,-

In dit scenario bouwen een responsive template helemaal op volgens de wensen van de klant. We maken eerst een opzet in Photoshop waarna we deze omzetten tot html. De template werkt goed in alle belangrijke emailclients en is daarna voor meerdere mailings te gebruiken door middel van een aantal simpele aanpassingen.