Archief voor categorie: Ondernemers

The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl is de online ontmoetingsplaats voor de nederlandse maakindustrie en bouw; onmisbaar voor ondernemers en adverteerders die zaken willen doen.

 
Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl is een site met Kennis & Tools voor ondernemers. Naast een uitgebreid kennisnetwerk met nuttige blogs kunnen ondernemers ook gebruik maken van uitgebreide online faciliteiten en tools die beschikbaar zijn via de zakelijk community mijn.ondernemer24.nl.

 
Z24

Z24

Z24 is een van de grootste sites voor zakelijk nieuws van Nederland. Met een uniek bereik onder koopkrachtige, hoogopgeleide managers en ondernemers. Actieve beslissers die zakelijk en privé grote aankoopbeslissingen nemen.

 
Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI organiseert vele evenementen die in het Amsterdam RAI Convention Centre plaatsvinden. Admitter kan u in contact brengen met de zakelijke emailadressen die de Amsterdam RAI to haar beschikking heeft.

 
Sprout

Sprout

Sprout is een multimediaal platform voor ondernemers met ambitie en biedt een breed pakket van informatie en service om ondernemers te inspireren en te ondersteunen. Dit platform bestaat uit een maandelijks magazine, een website en andere media zoals nieuwsbrieven, seminars, evenementen, netwerklunches en netwerkparty’s.

 
deOndernemer

deOndernemer

deOndernemer.nl is een business-to-business platform. Het vormt een centrale kennisbron met regionale informatie, functionele informatie en online netwerkmogelijkheden voor alle ondernemers en zakelijke beslissers van Nederland. Hierbij stelt deOndernemer.nl de regio, het bedrijf en het netwerk centraal.

 
NIB | Nederlandinbedrijf.nl

NIB | Nederlandinbedrijf.nl

Nederlandinbedrijf.nl is een online bedrijvenportal, waar de bezoekers eenvoudig bedrijven kunnen zoeken en vinden.