Archief voor categorie: Marketing/sales

The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
Adformatie

Adformatie

Vakblad over reclame, marketing en media. Adformatie publiceert al bijna 35 jaar wekelijks het belangrijkste nieuws over bureaus, media en marketingcampagnes.

 
Communicatie

Communicatie

Communicatie richt zich op een kwalitatief hoog bereik binnen invloedrijke communicatieprofessionals uit het bedrijfsleven, overheid, bureauwereld en non-profit. Het bestrijkt zowel het vak in- als externe communicatie. Met nieuws, opinie, artikelen en interviews met vakgenoten over corporate communicatie, voorlichting, PR & media, advies en general management.

 
Frankwatching

Frankwatching

Frankwatching is een onafhankelijk crossmedia platform voor marketing, communicatie, social media, mobiel, user experience en nieuwe media professionals die kennis willen delen, discussies willen aangaan en een netwerk willen opbouwen.

 
Marketingonline.nl

Marketingonline.nl

Wil je de ambitieuze marketing decision makers bereiken? Tijdschrift voor Marketing (TVM / Marketingonline.nl) is een instituut in de marketingwereld. Het maandblad laat op serieuze, maar toegankelijke wijze strategische issues uit het marketingvak de revue passeren.

 
Verkopersonline.nl

Verkopersonline.nl

De doelgroep bestaat uit Sales Professionals die gepassioneerd met Sales bezig zijn en die zich alleen of samen met hun Salesteam verder willen bekwamen om uiteindelijk nog meer te verkopen.

 
Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI organiseert vele evenementen die in het Amsterdam RAI Convention Centre plaatsvinden. Admitter kan u in contact brengen met de zakelijke emailadressen die de Amsterdam RAI to haar beschikking heeft.

 
Mediafacts

Mediafacts

Mediafacts is al meer dan 11 jaar hét toonaangevende vakmerk voor de mediabranche. Naast het gelijknamige vakblad en website, bestaat het multimediale platform uit het jaarlijks Mediafacts  Uitgeverscongres (juni) en de Nationale Uitgeefdag (november), de Mediafacts Academy en de iPad app. Het vakplatform biedt via deze verschillende kanalen feiten, opinies […]

 
Profnews

Profnews

Profnews publiceert de meest belangrijke nieuwsberichten, geselecteerd uit meer dan 700 vakbronnen, gerubriceerd in de nieuwsbriefedities; bank/verzekeren, e-commerce, financieel, industrie, IT, management, marketing, media, retail en telecom.