Archief voor categorie: Inkoop/facility

Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl is de online ontmoetingsplaats voor de nederlandse maakindustrie en bouw; onmisbaar voor ondernemers en adverteerders die zaken willen doen.

 
FMM | Facility Management Magazine

FMM | Facility Management Magazine

Facility Management Magazine is een crossmediaal vakblad voor facility managers, al 22 jaar de marktleider. Met online- en printproducten, cursussen en congressen kiest Facility Management Magazine voor een brede en crossmediale benadering van de markt.

 
FACTO Magazine

FACTO Magazine

Onafhankelijk vakblad voor Facility Management en Inkoop. Het is het blad met de hoogste betaalde oplage van alle facility management bladen in Nederland. Facto Magazine richt zich enerzijds op visie en strategie maar fungeert tegelijkertijd als sparringpartner voor de dagelijkse praktijk.

 
Inkopers-cafe

Inkopers-cafe

Inkopers-café.nl is een onafhankelijk platform voor inkopers. Het Inkopers-café probeert inkopers op een vrijwillige basis kennis met elkaar te laten delen. Op Inkopers-café.nl vind je vakinformatie voor de inkoopprofessional, waaronder artikelen, tips, colums over het vak inkopen, nieuws uit de branche en inkoop gerelateerde onderwerpen zoals inkoopsoftware, aanbestedingen, opleidingen en vacatures.

 
Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI organiseert vele evenementen die in het Amsterdam RAI Convention Centre plaatsvinden. Admitter kan u in contact brengen met de zakelijke emailadressen die de Amsterdam RAI to haar beschikking heeft.

 
Facility-info.com

Facility-info.com

Facility-info.com is het meest bezochte internetportaal voor facility professionals. Ooit als hobby begonnen, sinds 2012 onderdeel van het facility management platform van WEKA Uitgeverij. Facility-info.com biedt facility professionals in een oogwenk het laatste nieuws en actuele vacatures en is de toegangspoort tot relevante bronnen in het vakgebied. Voor facilitaire leveranciers […]

 
Wielevert.nl

Wielevert.nl

Wielevert.nl is online inkooptool voor ondernemend Nederland. De site wordt gebruikt door beslissers als het gaat om aanschaf van producten en/of diensten. Kortom een aantrekkelijke doelgroep van beslissers. Wielevert.nl biedt een scala van mogelijkheden om je bedrijf, dienst en/of leveringspakket te presenteren, van standaard proposities tot en met maatwerk.

 
Security Management

Security Management

Security Management is een onafhankelijk vakblad voor professionele beveiliging. Met veel nieuws, praktijkgerichte artikelen, interviews, congresverslagen, handige tips/checklists en overzichten van nieuwe beveiligingsproducten en -oplossingen.

 
Service Management

Service Management

Service Management is al meer dan 25 jaar het vakblad voor professioneel schoonmaakonderhoud. Het is het blad met de hoogste (betaalde) oplage van alle bladen op het gebied van schoonmaak. Het blad bevat reportages, verslagen van (inter)nationale vakbeurzen.