Archief voor categorie: ICT

Channel Connect

Channel Connect

Channel Connect houdt directie, management, marketing en verkoop dagelijks op de hoogte van nieuws uit het ict-channel. Channel Connect is een kennisplatform voor iedereen die actief is in de zakelijke en retail-tussenhandel. Interactie, discussie en informatieoverdracht zijn hierin belangrijke pijlers.

 
CIO-portal.nl

CIO-portal.nl

Cio-portal is de online portal van de uitgaven CIO magazine en het Tijdschrift IT Management. Op de website worden nieuws en achtergronden binnen de IT-markt gepubliceerd.

 
IT Executive

IT Executive

IT Executive richt op it-managers en businessmanagers die beslissen over de it-investeringen van hun bedrijf. IT Executive helpt hen om onderbouwde it-beslissingen te nemen. Een van de mogelijkheden die wij hen daartoe bieden is het inzichtelijk maken van whitepapers en casestudies op relevante onderwerpen.

 
Webwereld

Webwereld

Webwereld richt zich op ict-professionals en geïnteresseerden. Webwereld brengt het laatste ICT-nieuws op kritische, zorgvuldige en scherpe wijze met een uniek geluid. De redactie beperkt zich niet alleen tot nieuwsartikelen: video’s, podcasts, columns en achtergronden vormen tezamen een vast onderdeel van de site.

 
Amsterdam RAI

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI organiseert vele evenementen die in het Amsterdam RAI Convention Centre plaatsvinden. Admitter kan u in contact brengen met de zakelijke emailadressen die de Amsterdam RAI to haar beschikking heeft.

 
AG | Automatiseringgids

AG | Automatiseringgids

Automatisering Gids is het enige betaalde, onafhankelijke ICT-merk dat scherp volgt wat er op de Nederlandse markt gebeurt en dat tegelijkertijd de verbindende factor wil zijn voor iedereen die – in welk segment van de samenleving dan ook – zijn vak als ICT-er uitoefent.

 
Computerworld

Computerworld

Computerworld is de website voor ICT-management en biedt hulp bij strategische en bedrijfskritische vraagstukken waarbij automatiseringsprocessen een cruciale rol spelen. Computerworld wordt bezocht door het beslissingsbevoegde ICT-Management bij grotere bedrijven en overheidsinstanties in Nederland.

 
Connexie

Connexie

Connexie signaleert en  beschrijft trends in innovatieve telecom- en netwerktechnologie  en is een referentie voor het  management. De lezer wordt  op de hoogte gehouden van  technologische ontwikkelingen,  strategische beslissingen, het  mobiele beursklimaat, mobiele  toepassingen en initiatieven  binnen organisaties door experts  op het gebied van mobiele  telefonie, vastnet UC en internet. […]

 
CIO | cio.nl

CIO | cio.nl

CIO is er voor CIO’s, het enige platform in Nederland dat zich richt op de hoogste ICT beslissers binnen het segment van organisaties met meer dan 500 medewerkers. Met strategische en functionele informatie kunnen CIO’s kennis opdoen over de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de ICT die van groot belang zijn […]

 
Cloudtools

Cloudtools

CloudTools biedt haar lezers informatie over- en begeleiding bij het oriëntatie- en beslissingsproces van software (Software as a Service) en tools. De onafhankelijke redactie publiceert – in voor eenieder begrijpelijke taal – reviews, overzichten, tips, interviews, dossiers en nieuws.