Archief voor categorie: HR

HNW Blog

HNW Blog

Het Nieuwe Werken Blog is onderdeel van het platform Over Het Nieuwe Werken van Vakmedianet. Met meer dan 50.000 hoogopgeleide bezoekers per maand is het platform marktleider met de informatievoorziening over nieuwe manieren van werken, organiseren en ondernemen.

 
PW De Gids

PW De Gids

PW De Gids is dé site voor P&O professionals. De site wordt dagelijks gevuld met het laatste nieuws, achtergronden, tips, adviezen en praktijkcases. PWdegids.nl is actueel, compleet en relevant voor de dagelijkse praktijk.

 
HRbase

HRbase

HRbase is het grootste online HR-netwerk. Dagelijks delen meer dan 20.000 leden HR-informatie met elkaar. HRbase heeft blogs, vacatures en een zeer actief HR-forum.

 
The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG is hét platform voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de zorg. BoardRoom ZORG informeert over management en bestuurlijke organisatie van zorginstellingen en belicht de ontwikkelingen op het gebied van financieel management, personeelsmanagement, technische vraagstukken, kwaliteitsbeleid en veranderingsprocessen in zorgorganisaties. BoardRoom ZORG is bedoeld voor bestuurders, directeuren en toezichthouders […]

 
HRpraktijk

HRpraktijk

HRpraktijk als platform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals met een combinatie van tijdschriften, online portals, e-zines en evenementen. Het platform bevat twee sterke merken waarmee u HR-professionals en –beslissers gericht bereikt.

 
ORinformatie

ORinformatie

ORinformatie stelt zich ten doel leden van ondernemingsraden te ondersteunen bij de uitoefening van hun taak, hun taakvervulling te professionaliseren en hen een volwaardig gesprekspartner te laten zijn voor de bestuurders van hun organisatie.

 
Het Nieuwe Werken Blog

Het Nieuwe Werken Blog

Op Het Nieuwe Werken Blog delen meer dan 70 ervaringsdeskundigen en pioniers hun kennis en ervaring op het gebied van Het Nieuwe Werken. Een professionele redactie verzorgt de eindredactie, interviews, onderzoeken en diepgaande dossiers.

 
Werken 2.0

Werken 2.0

Werken 2.0 verzamelt álle informatie over Het Nieuwe Werken en heeft een eigen nieuwsredactie. Een speciale startersectie helpt oriënterende organisaties met basisinformatie over Het Nieuwe Werken. Kortom, de handigste startpagina over Het Nieuwe Werken.

 
Profnews

Profnews

Profnews publiceert de meest belangrijke nieuwsberichten, geselecteerd uit meer dan 700 vakbronnen, gerubriceerd in de nieuwsbriefedities; bank/verzekeren, e-commerce, financieel, industrie, IT, management, marketing, media, retail en telecom.