Archief voor categorie: HR

The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG is hét platform voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de zorg. BoardRoom ZORG informeert over management en bestuurlijke organisatie van zorginstellingen en belicht de ontwikkelingen op het gebied van financieel management, personeelsmanagement, technische vraagstukken, kwaliteitsbeleid en veranderingsprocessen in zorgorganisaties. BoardRoom ZORG is bedoeld voor bestuurders, directeuren en toezichthouders […]

 
GIDS Online

GIDS Online

De GIDS voor Personeelsmanagement, vaktijdschrift voor de personeelsmanager, voorziet personeelsfunctionarissen van vakinformatie: nieuws over mensen, bedrijven en onderzoeken, wetgeving en sociale zekerheid. Het tijdschrift beoogt de ontwikkelingen in het vakgebied te signaleren, volgen en ondersteunen. Daarbij schuwt de GIDS voor Personeelsmanagement de theoretische aspecten van het vak niet.

 
HRpraktijk

HRpraktijk

HRpraktijk als platform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals met een combinatie van tijdschriften, online portals, e-zines en evenementen. Het platform bevat twee sterke merken waarmee u HR-professionals en –beslissers gericht bereikt.

 
ORinformatie

ORinformatie

ORinformatie stelt zich ten doel leden van ondernemingsraden te ondersteunen bij de uitoefening van hun taak, hun taakvervulling te professionaliseren en hen een volwaardig gesprekspartner te laten zijn voor de bestuurders van hun organisatie.

 
Het Nieuwe Werken Blog

Het Nieuwe Werken Blog

Op Het Nieuwe Werken Blog delen meer dan 70 ervaringsdeskundigen en pioniers hun kennis en ervaring op het gebied van Het Nieuwe Werken. Een professionele redactie verzorgt de eindredactie, interviews, onderzoeken en diepgaande dossiers.

 
Werken 2.0

Werken 2.0

Werken 2.0 verzamelt álle informatie over Het Nieuwe Werken en heeft een eigen nieuwsredactie. Een speciale startersectie helpt oriënterende organisaties met basisinformatie over Het Nieuwe Werken. Kortom, de handigste startpagina over Het Nieuwe Werken.

 
Profnews

Profnews

Profnews publiceert de meest belangrijke nieuwsberichten, geselecteerd uit meer dan 700 vakbronnen, gerubriceerd in de nieuwsbriefedities; bank/verzekeren, e-commerce, financieel, industrie, IT, management, marketing, media, retail en telecom.

 
Arbo-online.nl

Arbo-online.nl

Arbo is het vakblad voor de in- en externe arbo-deskundigen, zoals veiligheidskundigen, bedrijfsartsen, arbo-verpleegkundigen, arbeidshygiënisten, ergonomen, arbeids- en organisatiedeskundigen, fysiotherapeuten, arbo-coordinatoren en andere arbo-functionarissen. Daarnaast beoogt Arbo het blad voor arbo-beleidsmakers bij overheden en branche organisaties te zijn. http://arboonline.nl/