Archief voor categorie: Finance

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen – (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium.  

 
Credit Expo

Credit Expo

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.

 
cm:

cm:

cm: is de website voor de financieel professional met ambitie. cm: maakt altijd een vertaalslag van need-to-know informatie naar een breder business perspectief. Met nieuws, wet- en regelgeving met een vertaling naar de praktijk, vakartikelen, blogs en vacatures. cm: komt voort uit een samenvoeging van OverFinancieelmanagement.nl en ControllersMagazine.nl. Bekijk cmweb.nl.

 
Over Salarisadministratie.nl

Over Salarisadministratie.nl

OverSalarisadministratie.nl is een platform voor de salarisadministrateur met vaknieuws en vacatures. Op het Forum Salarisadministratie kunt u tips en trucs met uw collega’s uitwisselen.

 
Z24

Z24

Z24 is een van de grootste sites voor zakelijk nieuws van Nederland. Met een uniek bereik onder koopkrachtige, hoogopgeleide managers en ondernemers. Actieve beslissers die zakelijk en privé grote aankoopbeslissingen nemen.

 
AssurantieMagazine

AssurantieMagazine

Assurantie Magazine staat al sinds 1979 bekend als een actueel, onafhankelijk vaktijdschrift op het gebied van financiële dienstverlening in het algemeen en de verzekeringsbranche in het bijzonder. AMweb.nl is als site een verlengde van Assurantie Magazine de dagelijkse nieuwsbron voor iedereen (producenten, verzekeraars, banken, tussenpersonen) die actief is in de […]

 
Plein+ | pleinplus.nl

Plein+ | pleinplus.nl

Plein+ bestaat uit de website Pleinplus.nl en de e-mailnieuwsbrief (verschijnt 2x per week, op maandag en woensdag). Via Pleinplus.nl bereikt u ruim 13.000 MKB advieskantoren met tussen de één en de tien medewerkers (belastingadvies-, accountants- en administratiekantoren). Deze groep adviseurs is de belangrijkste toegangspoort tot het MKB (675.000 bedrijven).

 
Profnews

Profnews

Profnews publiceert de meest belangrijke nieuwsberichten, geselecteerd uit meer dan 700 vakbronnen, gerubriceerd in de nieuwsbriefedities; bank/verzekeren, e-commerce, financieel, industrie, IT, management, marketing, media, retail en telecom.

 
Verzekeringsblad | VBnet

Verzekeringsblad | VBnet

VBnet, hét Verzekeringsblad, richt zich ook op financieel planners, accountmanagers, adviseurs en commerciële medewerkers van banken, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsadviseurs.

 
WEKAfinancieel

WEKAfinancieel

WEKAfinancieel richt zich op financiële professionals.