Archief voor categorie: Finance

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen – (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium.  

 
Credit Expo

Credit Expo

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.

 
cm:

cm:

cm: is de website voor de financieel professional met ambitie. cm: maakt altijd een vertaalslag van need-to-know informatie naar een breder business perspectief. Met nieuws, wet- en regelgeving met een vertaling naar de praktijk, vakartikelen, blogs en vacatures. cm: komt voort uit een samenvoeging van OverFinancieelmanagement.nl en ControllersMagazine.nl. Bekijk cmweb.nl.

 
Over Salaris

Over Salaris

OverSalaris.nl is een platform voor de salarisadministrateur met vaknieuws en vacatures. Op het Forum kunt u tips en trucs met uw collega’s uitwisselen.

 
Z24

Z24

Z24 is een van de grootste sites voor zakelijk nieuws van Nederland. Met een uniek bereik onder koopkrachtige, hoogopgeleide managers en ondernemers. Actieve beslissers die zakelijk en privé grote aankoopbeslissingen nemen.

 
am:

am:

am: is het interactieve platform voor professionals in de financiële dienstverlening. De informatiebron die hem dagelijks via mobiel en desktop scherp houdt met nieuws en vakkennis. De inspirator die ontwikkelingen voor hem duidt en verschillende opinies naast elkaar zet in een nieuw maandelijks magazine. De vakgenoot die hem introduceert bij […]

 
Profnews

Profnews

Profnews publiceert de meest belangrijke nieuwsberichten, geselecteerd uit meer dan 700 vakbronnen, gerubriceerd in de nieuwsbriefedities; bank/verzekeren, e-commerce, financieel, industrie, IT, management, marketing, media, retail en telecom.

 
WEKAfinancieel

WEKAfinancieel

WEKAfinancieel richt zich op financiële professionals.

 
De Hypotheek Adviseur | Vakbladdehypotheekadviseur.nl

De Hypotheek Adviseur | Vakbladdehypotheekadviseur.nl

Voor iedereen die betrokken is bij de advisering op het gebied van hypotheken en aanpalende vakgebieden. Bij het samenstellen van de website wordt gekeken naar de actuele ontwikkelingen rondom het hypotheekadvie, de laatste ontwikkelingen worden kort en bondig in kaart gebracht. In het Vakblad de HypotheekAdviseur worden onderwerpen verder uitgediept […]

 
Accountancynieuws

Accountancynieuws

Accountancynieuws.nl is de dagelijkse nieuwsbron voor iedereen werkzaam in het vakgebied van accountancy en belastingzaken (RA’s, AA’s, controllers, belastingadviseurs, auditing en administratief medewerkers).