Archief voor categorie: Directie

The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG is hét platform voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de zorg. BoardRoom ZORG informeert over management en bestuurlijke organisatie van zorginstellingen en belicht de ontwikkelingen op het gebied van financieel management, personeelsmanagement, technische vraagstukken, kwaliteitsbeleid en veranderingsprocessen in zorgorganisaties. BoardRoom ZORG is bedoeld voor bestuurders, directeuren en toezichthouders […]

 
Automobielmanagement.nl

Automobielmanagement.nl

Automobiel Management is het onafhankelijke vakblad voor het midden- en hoger kader uit de sales en aftersales van de automobielbranche. Automobiel Management biedt het nieuws, achtergronden, ontwikkelingen, trends, interviews en meningen uit en over de automobielbranche. De website Automobielmanagement.nl en de e-mailnieuwsbrief AM Update zijn de dagelijkse online informatiebron voor […]

 
Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen – (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium.  

 
Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl is een site met Kennis & Tools voor ondernemers. Naast een uitgebreid kennisnetwerk met nuttige blogs kunnen ondernemers ook gebruik maken van uitgebreide online faciliteiten en tools die beschikbaar zijn via de zakelijk community mijn.ondernemer24.nl.

 
Bouwformatie

Bouwformatie

Met Bouwformatie bereikt u het hogere segment binnen de bouwkolom; daar waar de beslissingen uiteindelijk worden genomen. De doelgroep ontvangt iedere veertien dagen gratis Bouwformatie, het grootste magazine voor bouwend Nederland.

 
Over Management

Over Management

Site voor managers en directeuren, vooral gericht op de persoonlijke ontwikkeling van managers. Met weblogs, een column van Charles Groenhuijsen en korte praktische artikelen. Daarnaast een verwijsfunctie naar: managementtijdschriften, management kennisdagen.

 
MT | Management Team

MT | Management Team

MT (Management Team), Nederlands grootste businessmagazine, biedt informatie en opinie. Management Team wil een inspiratiebron zijn voor de Nederlandse managers op het gebied van business en strategie, management en leiderschap.

 
RetailWatching

RetailWatching

RetailWatching is gericht op de retailbranche. RetailWatching is gratis en bevat relevante informatie uit recent verschenen dagbladen en opinie – en vakbladen voor professionals die geïnteresseerd zijn in retailontwikkelingen in de breedste zin van het woord, alsmede verdiepende artikelen en visies met actuele retailontwikkelingen als onderwerp.

 
Z24

Z24

Z24 is een van de grootste sites voor zakelijk nieuws van Nederland. Met een uniek bereik onder koopkrachtige, hoogopgeleide managers en ondernemers. Actieve beslissers die zakelijk en privé grote aankoopbeslissingen nemen.