Archief voor categorie: Alle bestanden

The Question Library

TQL

TQL (The Question Library) is een gratis zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met ruim 20.000 vragen (& antwoorden) en veel tools&tips.

 
Textilia.nl

Textilia.nl

Textilia is het crossmediale merk voor modeprofessionals. Textilia selecteert op onafhankelijke wijze nieuws, biedt direct toepasbare trendinformatie en signaleert bedrijfsmatige ontwikkelingen uit alle segmenten van de modebranche.

 
Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl

Vraagenaanbod.nl is de online ontmoetingsplaats voor de nederlandse maakindustrie en bouw; onmisbaar voor ondernemers en adverteerders die zaken willen doen.

 
BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG

BoardRoom ZORG is hét platform voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de zorg. BoardRoom ZORG informeert over management en bestuurlijke organisatie van zorginstellingen en belicht de ontwikkelingen op het gebied van financieel management, personeelsmanagement, technische vraagstukken, kwaliteitsbeleid en veranderingsprocessen in zorgorganisaties. BoardRoom ZORG is bedoeld voor bestuurders, directeuren en toezichthouders […]

 
Automobielmanagement.nl

Automobielmanagement.nl

Automobiel Management is het onafhankelijke vakblad voor het midden- en hoger kader uit de sales en aftersales van de automobielbranche. Automobiel Management biedt het nieuws, achtergronden, ontwikkelingen, trends, interviews en meningen uit en over de automobielbranche. De website Automobielmanagement.nl en de e-mailnieuwsbrief AM Update zijn de dagelijkse online informatiebron voor […]

 
Aandrijvenenbesturen.nl

Aandrijvenenbesturen.nl

Aandrijvenenbesturen.nl is de meest uitgebreide en volledige online informatiebron voor de technisch specialist. Het enige echte vertrekpunt voor de professional: actueel en dicht bij de markt. Als het gaat om een online platform voor vakmensen, is dit de site voor en over de motion control branche. a&b is bestemd voor: […]

 
FMM | Facility Management Magazine

FMM | Facility Management Magazine

Facility Management Magazine is een crossmediaal vakblad voor facility managers, al 22 jaar de marktleider. Met online- en printproducten, cursussen en congressen kiest Facility Management Magazine voor een brede en crossmediale benadering van de markt.

 
Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste overnamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen – (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium.  

 
Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl

Ondernemer24.nl is een site met Kennis & Tools voor ondernemers. Naast een uitgebreid kennisnetwerk met nuttige blogs kunnen ondernemers ook gebruik maken van uitgebreide online faciliteiten en tools die beschikbaar zijn via de zakelijk community mijn.ondernemer24.nl.

 
Adformatie

Adformatie

Vakblad over reclame, marketing en media. Adformatie publiceert al bijna 35 jaar wekelijks het belangrijkste nieuws over bureaus, media en marketingcampagnes.